To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - [Pro¦ba] Prosze o odbanowanie Pondeq

pondek - ¦ro 30 Lip, 2008 23:04
Temat postu: [Pro¦ba] Prosze o odbanowanie Pondeq
Witam !

Tak wiec prosze o odbanowanie mnie poniewaz uwazam iz bana dostalem nie slusznie :-)
Data : 29.07.200
Godzina : 14.14 bodajze nie pamietam ale cos kolo 14 xD
Admini na serverze : Aqq i Melon [nie wiem wsumie dokladnie czy ma admina xD ] no i mzoe jeszce ktos tylko nie zajarzylem nicka

A teraz opis sytuacji ...
Bylem troche glosny na serverku na mapce de_dust wsumie przezywalem kazdego killa jak to dzieck ow moim wieku hehe nie no joke dawno nie graelm z miesiac bo bylem na wakacjach wiec wiecie :P Pozatym byl jeden incydent za ktory moglem dostac nagrode[bana], mianowcie Pumcie przeszla z TT do CT i zapytala sie czy komus kupic bron z tego co wiem to zglosielem sie ja i jeszce ktos no i pumcia kupila 1 bron ... ktos mi ja zabral ... 2 znow to samo no i wkoncu 3 bron .. kolejny raz ktos mi zabral ... wiec wychodzac z respa CT powiedzialem dla jaj no moze nie dla jaj ale nie specjalnie tylko tak jakos " Jakie ***cenzura*** " czy cos w tym stylu [Teraz zaluje tego ze to powiedzialem i chcialbym serdecznie przeprosic tamtych graczy] Uwazam iz nieslusznei za ten incydent dostalem Perma :( kick ... ? za malo ale ban na 15 - 60 minut bylby prawidlowy ... znam sie troche na adminowaniu ale to juz inna bajjka. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojek pro¶by .. chcialbym jeszce tylko dodac ze gram na servie nie od wczoraj lecz juz bedzie troche czaaaasuuu... Pozdrawiam p0ndek^^ :-)

p.S Pisze sie pro¶ba a nie proĽba ... zmiencie to bo az w oczy razi ... :x

WOJTAS - ¦ro 30 Lip, 2008 23:24

ban na tydzien od Aqq.
opar - Czw 31 Lip, 2008 06:26

poczekasz nic ci się nie stanie... wg mnie :cfaniak:
Puma - Czw 31 Lip, 2008 06:32

Haha pamietam :)
Cytat:
poczekasz nic ci się nie stanie... wg mnie :cfaniak:

Dobrze gada wodki mu dac.
A wlasnie ze sluchnie dostales bana. Plus w tym wszystkim ze zalujesz :P

WEGier - Czw 31 Lip, 2008 07:29

steamID ?
Aqq - Czw 31 Lip, 2008 08:05

został niecały tydzień.

nie bede tolerował obrażania innych graczy w tym mnie tylko dlatego że została zabrana broń do której każdy miał prawo, Puma zapytała czy KTO¦ chce bron dużo osób chciało, wzi±ł ten kto był szybszy i wszystko po co było się wychylać ?

tak samo do poprawiania mnie i mojej pisowni jest ci jeszcze wysoce daleko.

pondek - Czw 31 Lip, 2008 10:19

Bez kitu Aqq ty wyzej srosz niz dupa mosz bych ci tak po slonku pedziol ... wystarczylo mi powiedziec ze ban na tydzien i nawet bym sie nei fatygowal tutaj nic pisac o.O
WEGier - Czw 31 Lip, 2008 10:28

wła¶nie się dopracowałe¶ kolejnego tygodnia ..... Aqq dodaj bo nie mam steamID
i.S.b - Czw 31 Lip, 2008 11:03

a ja bym mu dał kolejne dwa tygodnie, bo niby przyłazi z podkulonym ogonem, a pyskuje gnojek :] Módl się, żeby¶ na mnie nie trafił na servie :]
WOJTAS - Czw 31 Lip, 2008 11:11

pondek napisał/a:
Bez kitu Aqq ty wyzej srosz niz dupa mosz bych ci tak po slonku pedziol ... wystarczylo mi powiedziec ze ban na tydzien i nawet bym sie nei fatygowal tutaj nic pisac o.O

jakbys choc troche pomyslal to bys wiedzial na ile dostales bana... wystarczylo po 1 wejsc w console, po 2 na 4um :)