Ale kozak gra adaxdk - Pią 26 Paź, 2007 10:57 Grafika KOZAK.
"Wciągająca fabuła
Zadaniem gracza jest wykonanie niesamowicie odpowiedzialnej misji odparcia inwazji obcych i ocalenia ludzkości. "
hehehe "orginalna" fabuła
Ciekawe jakie są wymagania, ale mam nadzieje ze pociagne je chociaż na ustawieniach "low'.
Szkoda ze wersję demonstracyjnej nie da się sciągnac.WEGier - Pią 26 Paź, 2007 11:09 tiaaaa tylko że będę musiał zainwestować w kompa ... oby się nie okazało jak ze stalkerem : czekałem tyle lat, jak wyszła to upgradowałem kompa i co? lipa nie gra nappy - Pią 26 Paź, 2007 12:41 Grałem w bete MP, wszystko full (dx 9 bo visty nie instaluje ;d) 1280x1024 i zwalniało ;/ ale betka więc mam nadzieję, że full śmignie Wiadomo, raczej takie tech-demo silnika Cryteku niz gra z ciekawa fabula - ale pograc mozna.
Demko : http://crysisdemo.com/Trel - Pią 26 Paź, 2007 14:07 j/w beta jest gdzies tam jeszcze na hdd. Hajt detale, tyle ze moj crc byl nie dysponowany i rozdzialka tylko 1024 x 768 ale nie bylo zle. Ta beta wymaga jakiegos kaya z bf 2 ;dw0mbat - Pią 26 Paź, 2007 16:50 zapowiada sie ciekawie a tak btw moze ktos zarzucić wymaganiami
dobra już znalazłem i zarzucam dla zainteresowanych
Kod:
Wymagania Sprzetowe
"Według oficjalnych danych minimalne wymagania dla Crysis to procesor 2.8 GHz lub szybszy dla Windows XP / 3.2GHz lub szybszy dla Visty; 1GB RAMu dla Windows XP / 1,5GB RAMu dla Visty oraz karta graficzna zgodna z DirectX 9.0. Jak można się domyślić, wymagania optymalne trochę się różnią. Aby grać w Crysis na przyzwoitym poziomie trzeba posiadać: Intel Core Duo 2.2GHz lub AMD Athlon 64 X2 4400+; 2GB RAMu oraz NVIDIA GeForce 8800 GTS (lub podobną). Warto przypomnieć, że Crysis to gra niemieckiego studia Crytek. Zgodnie z zapowiedziami ma to być dzieło z gatunku FPP utrzymanym w konwencji science-fiction. Początkowo gra miała być sequelem Far Cry'a jednak po rozstaniu z Ubisoftem cała idea padła. Teraz trwają prace pod czujnym okiem Electronic Arts. Premiera gry planowana jest na dzień 16 listopada 2007 roku."
by Tomasz Chlopecki
psychic - Pią 26 Paź, 2007 19:21 napewno sobie zainstaluje
jak wyjdzie wersja 2D.WEGier - Pią 26 Paź, 2007 21:43
psychic napisał/a:
napewno sobie zainstaluje
jak wyjdzie wersja 2D.
buahahahhaadaxdk - Pią 26 Paź, 2007 23:22 2d z namalowana kropką na monitorze jako celownik
U mnie chyba na minimalnych ustawieniach by poszło. Żyje nadzieja
Wiem nadmierny optymista ze mnie kiciper - Sob 27 Paź, 2007 03:30 premiera w moje urodziny