To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Inne gry - StarCraft II Unveiled!

teczufka - Pon 21 Maj, 2007 23:55
Temat postu: StarCraft II Unveiled!
No i stalo sie kultowy RTS StarCraft, po dziesiaciu latach dnia 19/05/07 doczekala sie kontynuacji, przyblizona data wydania to pazdziernik nastepnego roku. Jak widac tutaj gra bedzie w pelni 3D. I co o tym myslicie, bo mi juz slinka zaczyna leciec :P . Przypominam ze gra jest dopiero "na desce kreslarskiej".
kyryry - Wto 22 Maj, 2007 00:05

A na tej stronce macie troszke ladnych filmikow z 2 czesci gry wszechczasow :marchew:

c&c 3 to pikus .. jeszcze takiej grafy w grze rts nie bylo .... a jak dodac grywalnosc (ale to nie dziwi, bo wytwory blizzarda to zawsze pierwsza polka) to dostaniemy gre, ktora przez ladne kilka lat moze byc na pierwszym miejscu list przebojow (do czasu wydania starcrafta 3 ) :faja:

siatkarz - Wto 22 Maj, 2007 00:06

jak wypuszcza to gierke w paku z z jedynka to mnie bedziecie tyle widziec na b1 xD uwielbiam starcrafta!!!!!! :D gram od premiery :D ale odtatnio chialem kupic drugi orginal i niegdziejej nie znalazle :(

tukaczev lepiej ze na desce niz wogole gdzies tam daleko gdzie ludzie domniemaja ze to diablo 3 czy wow8

teczufka - Wto 22 Maj, 2007 00:11

Wole poczekac na SC2, nizeli mam wydac kase na WoWa :D
Zwlaszcza ze SC1 to juz kultowy RTS, w ktory sie z Baba pogrywalo troche czasu temu ^^

siatkarz - Wto 22 Maj, 2007 00:23

ja gadalem z anvim gdzie to talatajswo moge kupic.. pol wrocka zszedlem i nic.... w sobote bed eu kuzyna i moze orginal bede mial ;p takich mega gierek nie ma co sciagac... wg mnie trzeba kupic bo takie cuda wychodza raz na 10 lat! ;]
kyryry - Wto 22 Maj, 2007 00:35

siatkarz napisał/a:
ja gadalem z anvim gdzie to talatajswo moge kupic.. pol wrocka zszedlem i nic.... w sobote bed eu kuzyna i moze orginal bede mial ;p

Jak bys mial to daj cynk gdzie to kupiles ... tylko napisz zanim odpalisz, bo poznij sie nie oderwiesz :chytrus:

BABCIA - Wto 22 Maj, 2007 05:25

teczka już nas czeka rozgywa tylko se ramu kup w końcu :P
qBert - Wto 22 Maj, 2007 07:41

to ja wtrącę się i przerwę tą sielankę :P
JAK JA NIE LUBIĘ TAKICH GIER!!!
Dziękuję za uwagę :jezyk:

kyryry - Wto 22 Maj, 2007 09:02

qBert napisał/a:
to ja wtrącę się i przerwę tą sielankę :P
JAK JA NIE LUBIĘ TAKICH GIER!!!
Dziękuję za uwagę :jezyk:

HERETYK !! !! Spalic go na stosie !! !! :P

nie ma ludzi, ktorzy nie lubia starcrafta ...
sa tylko tacy, co w niego nie grali dostatecznie dlugo :chytrus:

WEGier - Wto 22 Maj, 2007 10:36

nie lubie tego typu gier, ostatnio w ogóle nie lubie rzadnych gier poza CS, próbowałem kupować gry ale wszystkie szybko mi sie nudzą i je odstawiam albo rozdaje. Nawet tak długo oczekiwany STALKER mnie nie rusza, leży na półce po kilku godzinach grania > pełen niedopracowań, bugów i ogólnie ma wymagania z kosmosu ... beznadzieja

Jak już gram to tylko w CS, przy grach typu starcraft potrafie usnąć

PS po co ja to w ogóle napisałem??