CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Inne gry - Crysis
Cashreen - Pon 31 Lip, 2006 18:41 Temat postu: CrysisZapewne słyszeliscie o grze Crysis robione przez cryteka Pierwsza odsłona była jakby gra Far Cry która miała bardzo duzo błedów i firma sobie dała do zrozumienia ze jak robic gre to naprawde zrobic Crysis to ich nowa odsłona która narazie nasz szokuje powoli wszystko podaja niedawno podali minimalnie wymagania ^^ nowe screeny z gry podobno bedzie wymagało dx10 Gra ta ma sie przedstawic przedewszystkim swoja grafika jak i fizyka gry ^^ czekam na nia z niecierpliwoscia
A oto i nasze wymagania gierki Ja moge sobie pograc na Full
Minimalna konfiguracja
* Procesor: AMD Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz
* Karta graficzna: NVIDIA z serii 6600/ ATI z serii X800 GTO (SM 2.0)
* Pamięć RAM: 768 MB do 1 GB (dla Windows Vista)
* Miejsce na dysku: 6 GB
* Połączenie sieciowe: 256 kbit/s lub więcej
* Nośnik: DVD
* Wersja DirectX: DX9.0c z Windows XP
Zalecana konfiguracja
* Procesor: dwurdzeniowy (Athlon X2/Pentium D)
* Karta graficzna: NVIDIA z serii 7800 GTX/ ATI z serii X1800 XT (SM 3.0) lub karta z DX10
* Pamięć RAM: 1.5 GB
* Miejsce na dysku: 6 GB
* Połączenie sieciowe: 512 kbit/s lub więcej (128 kbit/s lub więcej dla wysyłania)
* Nośnik: DVD
* Wersja DirectX: DX10 z Windows Vista
A co wy o niej myślicie czy specialnie dla tego tytułu zakupicie nowego blaszaka ritarded l. - Pon 31 Lip, 2006 19:01 Zalecana konfiguracja
* Karta graficzna: NVIDIA z serii 7800 GTX/ ATI z serii X1800 XT (SM 3.0) lub karta z DX10
no prosze nawet blaszak ktorego bede niedlugo kupowal nie da rady. trudno, zostaje CS 1.6 ktory wymagania ma niewiele skromniejsze Cashreen - Pon 31 Lip, 2006 19:15
VorteX^^ napisał/a:
Zalecana konfiguracja
no prosze nawet blaszak ktorego bede niedlugo kupowal nie da rady. trudno, zostaje CS 1.6 ktory wymagania ma niewiele skromniejsze
nie załamuj sie zobacz na minimalnie wymagania to chyba powinno ci pojsc na nowym blaszaku ^^ lecz najlepsza jakos gry przy full to normalne ale dosc duzo ludzi bedzie mogło sobie pograc w ta gierke tylko nie beda mogli podziwiac prawdziwej grafiki ritarded l. - Pon 31 Lip, 2006 21:49 mialem nadzieje ze 2gb ramu bedzie standardem dopiero oza rok a tu bum ;xCashreen - Pon 31 Lip, 2006 23:01 zawsze trzeba patrzec kilka giga do przodu zawsze trzeba sie zabiezpieczyc ja mam 4 gb Moras - Wto 01 Sie, 2006 08:27 marzenia.. - jezeli chodzi o sprzet
Co do gry, to rzeczywiscie zapowiada sie ciekawie.. tylko kogo stac na kupno
takiego kompa, na ktorym bez problemu mozna w to pograc (chyba tylko
Ciebie Cash )domeztoz - Wto 01 Sie, 2006 09:43 ah jak fajnie sie czyta wasze teksty o planowanym qpnie nowego peceta... ja tez bylem pelen zapalu jak dowiedzialem sie co to jest S.T.A.L.K.E.R (gra marzenie) i odkladalem kase na procka, ram, pyte gluwnom a tu zaaaaaaaaaal, ukraincy ktorzy robia ta gre maja klopoty finansowe czy cos takiego... ale mnie to juz nie obchodzi bo strasilem swa wiare . ale wam zycze zebyscie doczekali sie tej giery i grali na FULL rozdzielni i 102 fps ... pozdro
Cash tobie chyba NASA kompa sqadalo... U ar krejzi men 4 Gb looooolWEGier - Wto 01 Sie, 2006 11:42
domeztoz napisał/a:
ah jak fajnie sie czyta wasze teksty o planowanym qpnie nowego peceta... ja tez bylem pelen zapalu jak dowiedzialem sie co to jest S.T.A.L.K.E.R (gra marzenie) i odkladalem kase na procka, ram, pyte gluwnom a tu zaaaaaaaaaal, ukraincy ktorzy robia ta gre maja klopoty finansowe czy cos takiego... ale mnie to juz nie obchodzi bo strasilem swa wiare . ale wam zycze zebyscie doczekali sie tej giery i grali na FULL rozdzielni i 102 fps ... pozdro
Cash tobie chyba NASA kompa sqadalo... U ar krejzi men 4 Gb loooool
ja też czekam na STALKERA jak na zbawienie. Bardziej mi odpowiada ten klimat, nawet crysis mnie nie rusza. Mam nadzieje, że doczekam w końcu na pojawienie się stalkera (a szanse są duże tylko w końcu ukraińcy muszą się zgodzić na pomoc i kapitał zachodni - ale jak to bywa na tamtych terenach - "NIKUTA" czy jak tam to sie pisze [dzejms pomocy!] ).:Solid_Snake:. - Wto 01 Sie, 2006 12:08 "pyta gluwna" Cashreen - Wto 01 Sie, 2006 13:01 No stalker moze tez byc ciekawy ale groni gamerow zapomniało o tej grze poniewaz wydawca zbankrótował i nic nie wiadomo o tej grze kiedy sie pojawi jaki wymagania jaka graficzka bedzie Ale mowie ze Crysis bedzie duzo lepsze graficznie niz Stalker