Pomoc - Problem po formacie
WEGier - Czw 06 Lip, 2006 19:14 Temat postu: Problem po formacie mam taki problemik, zrobiłem sobie 1 formata w życiu (rozdziewiczyłem się) i nie moge dojść z kompem. Jak już wszystko poinstalowałem to teraz jak gram w countera to mi się pojawiają jakieś dziwne plamy czarne, np odwracam się a ściana obok zmienia się w czarna albo idę a nagle wyskakuje mi czarny kwadrat przed oczami jak jakaś ściana - mam nerwy - POMOZCIEEEEEEE
mam sterowniki nowe, pościągane updaty, wszystko
bbl` - Czw 06 Lip, 2006 19:16
Pewnie sterowniki jakies nie teges...
WEGier - Czw 06 Lip, 2006 19:27
bbl` napisał/a: | Pewnie sterowniki jakies nie teges... |
to co mam zainstalować jakiś starszy? mam GF6600
do tego jeszcze takie bydle mi wyskakuje po załączeniu windy
(nie krytykować pulpitu bo jescze nic nie zmioeniałem) [URL=]pulpit[/URL]
tiop - Czw 06 Lip, 2006 20:27
tak to wina sterow, niedawno weszla nowa wersja 91.xx dodali jakies panele sterowania i inne ***cenzura*** jak np. ta informacja ze sli jest wylaczone. Na nich w cs-ie sa takie bledy, zainstaluj starsze - wersja 8x.xx i powinno wszytko chodzic
WEGier - Czw 06 Lip, 2006 20:58
dzięki wam, zainstalowałem stare z płytki co była przy kompie - i dają radę
jeszcze raz dzięki
siatkarz - Pią 07 Lip, 2006 00:25
ja mam to samo.. tlyko ze mi podchodza pod karte tylko te najnowsze stery porzy starszych wywala mi blad nvdisplay.dll (niebieski ekran te sprawy)
musze czekac na nowa wersje forceware
ritarded l. - Pią 07 Lip, 2006 01:02 Temat postu: Re: Problem po formacie
WEGier napisał/a: | (rozdziewiczyłem się) i nie moge dojść z kompem |
wybaczcie za oftopic ale sie turlam
co do komunikatu - pomajstruj w ustawieniach obrazu we wlasciwosciach ekranu. a na reszte problemow sciagnij najnowsze stery.
Cashreen - Pią 07 Lip, 2006 10:24
najnowsze stery panownie pomagaja tylko w najnowszych grach ^^ a nie w cs-sie np. typ grafiki 7300gt przy najnowszych sterach to woda na aztecu jest kwadratowa przy 6600 lub 6600 gt przy najnowszych sterach mapki powinny byc wporzadku przynajmniej jak u mnie były Ja testuje prawie wszystki karty graficzne co sa na polskim rynku i stert najnowsze to nie znaczy najstabilniejsze niektóre stare stery pod nf4 lub inny chipsety sa stabilniejsze duzo stabilniejsze od nowych ale i tak polecam przy nowszym sprzecie przy uzyciu SLI lub CrossFire lub innych tego typu rozwiazan najnowsze stery
siatkarz - Pią 07 Lip, 2006 14:50
no i co z tego ze sa starsze stery? jak ja zainstaluje inne nic 84.21 i te 9x.xx to mi wywala niebieski ekran z bledem nvdisplay.dll
mi nic nie pozostaje jak czekac na nowsze forceware.
a co do tych nowych to sa w nich ustawienia pod dane gry... trzeba tlyko poszukac w ustawieniach;p
Dzejms - Pon 10 Lip, 2006 09:02
Ja robię tak:
Ściągam z tej strony odpowiedni sterownik trochę nowszy niż ten, który dostaję z kartą na płycie CD. Z praktyki i z jakiegoś artykułu z CHIPA wiem, że nie powinno się instalować najnowszych sterów do starszych kart.
|
|
|