tu jest wszystko? a dobry link dałeś? bo ja widze tylko 2 posty...ritarded l. - Nie 21 Maj, 2006 21:05 bo to jest moj problem i szukam pomocy gdzie sie da WEGier - Nie 21 Maj, 2006 21:35 vorek, sprobuj tak ... program TuneUp Utilities 2006 (ściągnij przez torrent, jak nie możesz to daj znać a prześle ci) jest tam taka właśnie opcja żeby wykryć co muli i w ogole poprawić system (u mnie np wykrył, że openoffice strasznie mulił mi kompa - teraz jest luz), jest też tam programik memoptimizer dla RAM, ogolnie jest dobry i polecam..:Solid_Snake:. - Nie 21 Maj, 2006 21:43 log z hijacka! to podstawa jeśli zakladasz takie tematy!ritarded l. - Nie 21 Maj, 2006 22:15 Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:14:29, on 2006-05-21
Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
vorek, sprobuj tak ... program TuneUp Utilities 2006 (ściągnij przez torrent, jak nie możesz to daj znać a prześle ci) jest tam taka właśnie opcja żeby wykryć co muli i w ogole poprawić system (u mnie np wykrył, że openoffice strasznie mulił mi kompa - teraz jest luz), jest też tam programik memoptimizer dla RAM, ogolnie jest dobry i polecam.
vorek, sprobuj tak ... program TuneUp Utilities 2006 (ściągnij przez torrent, jak nie możesz to daj znać a prześle ci) jest tam taka właśnie opcja żeby wykryć co muli i w ogole poprawić system (u mnie np wykrył, że openoffice strasznie mulił mi kompa - teraz jest luz), jest też tam programik memoptimizer dla RAM, ogolnie jest dobry i polecam.
swietny program, zaraz robie resa
chyba nie zajarzyłem - dobry czy nie dobry ritarded l. - Pon 22 Maj, 2006 11:55
WEGier napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
WEGier napisał/a:
swietny program, zaraz robie resa
chyba nie zajarzyłem - dobry czy nie dobry
dobry, tylko trzeba kompa zrestartowac zeby zmiany sie zapisaly nappy - Pon 22 Maj, 2006 17:21 Worek i widać jakąś poprawę?