Inne gry - Lineage 2
psychic - Czw 02 Lut, 2006 20:46 Temat postu: Lineage 2 Nie wiem czy ktos z was slyszal o takiej grze, ale jak ktos jest fanem mmorpg to goraco polecam!!
Gra podobna do wow'a (world of warcraft ), mu online ( chodz L2 bardziej 3D ) czy gw ( guild wars ) ale niektorzy przerzucaja sie z nich na Lineage 2 gra na globalu platna, lecz sa servery prywatne ( darmowe ) .
Piekna grafika, kilka ras do wyboru, ktorym w pozniejszej fazie gry zmieniamy klase
server na ktorym ja gram obecnie: http://www.l2elite.us/ ( czesto zmieniam ostatnio )
Musicie sciagnac patha i skopiowac co sie zainstaluje czy wypakuje do folderu z gra i zamienic pliki, ten server rowniez wymaga rejestracji na stronie
Macie tu linki do pobrania gry:
part 1
part 2
Musicie sciagnac dwie czesci i dac do jednego folderu...pozniej wypakowac i zainstalowac
A tu linki z jakimis screenami:
1
2
3
Kto przynajmniej troche lubi takiego typu gry musi w to zagrac
siatkarz - Czw 02 Lut, 2006 22:24
nie wiem co sadzic o tej grze... gralem ale mnie nie rpzekonala... caly czas chodzisz i zabijasz smieszne stworki nie gralem na platnych serverach ale na tych darmowych lekki lipton jest
ROSOMAK - Pią 03 Lut, 2006 10:18
jakis czas temu widzialem to u kumpla jak rezal i mi osobiscie nie przypadla gierka do gustu ale , przeciez o nich sie nie rozmawia
akira - Pią 03 Lut, 2006 12:05
slyszalem ze fajna... ale od czasu kiedy gralem w wowa/mu na privach... to stwierdzilem ze nie mam zamiaru juz na takich grac nie ma to jak gra na globalu mu ruleZ ^_^
psychic - Pią 03 Lut, 2006 15:05
siatkarz napisał/a: | nie wiem co sadzic o tej grze... gralem ale mnie nie rpzekonala... caly czas chodzisz i zabijasz smieszne stworki nie gralem na platnych serverach ale na tych darmowych lekki lipton jest |
no wlasnie ty tylko zabijales smieszne stworki
jakbys wiecej pogral to zobaczyl bys jaki mialbys lipton wtedy
pvp, czy calym klanikiem jakiegos bossa naparzacie
albo wojny klanow
siatkarz - Nie 06 Sie, 2006 14:06
a gram sobie etrazz w ta gierke... jednak jest dosc ciekawa jak sie gra w 3-4 osoby i biega po serwie daje rade....
Cashreen - Nie 06 Sie, 2006 20:19
nienawidze tej gry bleeee
|
|
|