CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Inne gry - call od duty II
BABCIA - Wto 08 Lis, 2005 19:22 Temat postu: call od duty IIgra full wypas jak dla mnie. fajna klima tylko wkurza mnie jedma rzecz , a mianowicie nie ma tam auto campy bbl` - Wto 08 Lis, 2005 19:28 Nie widzialem, babcia masz jakies screeny ? BABCIA - Wto 08 Lis, 2005 19:36 mam pare jak chcesz to ci podeślę. a odebrałeś poczte?domaz - Wto 08 Lis, 2005 19:39 babciu wrzuc 4um to wszyscy zobacza;]BABCIA - Wto 08 Lis, 2005 19:41 jeszcze jak byś mi powiedział jak mam to zrobić byłoby okdomaz - Wto 08 Lis, 2005 19:54 www.imageshack.us przyszly informatyku^^ Anonymous - Wto 08 Lis, 2005 20:31 Hmmm, gralem przez chwilke Komunistami z 6 misyjek, lecz przerwalem z przyczyn technicznych (musialem zrobic formata ) i teraz musze zaczynac od nowa.
Misje, ktore rozgrywalem toczyly sie w Stalingradzie w zimie. Te poczatkowe misje dla mnie osobiscie wygladaja bombowo. Wg. mnie programistom udało się stworzyc wspaniały klimat
miasto przesiąknięta wojną, powybijanne szyby, szarawe życie.
W początkowych misjach da się równiez zauważyć inspirację zaczerpnieta z filmu pokazywanego w TVN niecały rok temu. Film lecial w sobote chyba, tytulu nie pamietam, a opowiadal o rywalizacji 2 snajperow Rosjanina vs. Niemiec w miescie Stalingrad.
Dla mnie full wypas mam nadzieje, ze bedzie wiecej takich smaczkow w grze.
Grywalność - "tu też są ladne kwiatki" pojawia sie miedzy innymi smoke (granat dymny)
a uzycie jego uratowalo mi kilka razy zycie.
Druga rzecz snajperka i tu sie panowie z Activision rowniez popisali, a mianowicie gdy chcemy przymierzyc i przykladamy teleskop do skroni, lekko on drga co ma symbolizowac nasze oddychanie. Mozna oczywiscie na krotki okres wstrzymac oddech i bardziej przymierzyc
Jak dla mnie gra zapowiada sie wspaniale, bedzie stanowic odskocznie od cs'a, no i wypelni czas na nudne jesienne wieczory.lnk - Wto 08 Lis, 2005 21:31 Ten film enc to "Wrog u bram" jeden z najlepszych filmow jakie ogladalem
Polecam ta gre , ale jeszcze bardziej F.E.A.R Anonymous - Śro 09 Lis, 2005 00:10 w 2 nie gralem ale 1 przeszedem na najwyzszym poziomie
ps. Babcia masz 2 jak tak to bym ja pozyczyl --> przegral --> oddal siatkarz - Śro 09 Lis, 2005 14:56 czy vorek i psc chceice po warnie? :> :> podtekst jest oczywisty... a nie mozna na forum o tym gadac... chcecie to piszcie sobie takie rzeczy w PW... pozdro.... narazie kasuje posty