Film prezentuje moje fragi z ostanich meczy. Mam nadzieje ze wam sie spodoba, wlozylem w niego troche pracy i chcialbym abyscie to docenili Oceniajcie.
UPDATE: FTP juz dziala, sciagajcie
Chcialem przypomniec, ze jest to moj 1 film, wiec troche wyrozumiałości
jest to cytat z boardadomaz - Nie 14 Sie, 2005 02:19 tylko jeswzcze lynky skopiuj dobrze mR Zidljm - Nie 14 Sie, 2005 12:46 Jak na pierwsza produkcje fajnie wyszedl... to co mnie draznilo to ci napisalem na gg ;-] A to co mi sie podobalo to niezla kompresja filmu , fragi nawet nawet , filtry - szmery bajery etc ... AAAAAAA i najlepsze to z jaka predkoscia sciagnelem ten FILM...
KLIKciasteczkowy - Nie 14 Sie, 2005 13:07 Filmik fajny ja bym takiego napewno nie umiał zrobić
Ale dziwi mnie tylko jedna rzecz w tym filmie co tam na końcu robi napis w podziękowaniach ciasteczkowy potwór kolega chyba mnie nie lubi i stąd moje ździwienie no chyba że to było robione za czasów kiedy jeszcze razem graliśmy.
Ale ogólnie filmik spoko polecam zobaczyćAnonymous - Nie 14 Sie, 2005 13:41 chyba nie ciastek filmik był robiony nie dawno, dopiero 2 czy 3 dni temu był gotowydomaz - Nie 14 Sie, 2005 17:24 moze to mala ironia :>Yelonek - Nie 14 Sie, 2005 19:08 Filmik obejrzałem.
Fragi jak fragi, ale montaż mi się spodobał =] Grats za to =]AdAMoS - Pon 15 Sie, 2005 03:15 Ha siema nie mam juz bana jak widze
No sciagajcie film, moim zdaniem warto, wielu ludziom sie podoba. Oceniajcie bombleshch0ta - Pon 15 Sie, 2005 07:13 imo super film! leszy od ostatniego filmu pentagramu. Fragi czasem nie takie super mega pr0 ale ogolnie całoś jest imo wyjeniezła:D ... no moze muzyka nie taka jaką lubie ale to juz kwestia biust...yyyy... gustu ...
8+/10
GJ slize! teraz zrób o mnie nappy - Pon 15 Sie, 2005 11:14 shch0teq Twoich akcji starczy co najwyżej na intro .